maanantai 24. marraskuuta 2014

Tikapuita pitkin taivaaseen



A niin kuin aamu. Vuorokauden paras aika. Tykkään oikeasti herätä aikaisin ja tehdä asioita, käydä lenkillä ja olla vaan. Ja kaikki muut yleensä nukkuu. Paitsi että yleensä en vaan pääse ylös. Parasta on silti herätä aikaisin, päivä on heti pilalla jos nukkuu yli yhteentoista. Sitä paitsi aamulla kaikki on kauniimpaa.




B niin kuin brother. Veli-Eelikki. Kyllähän ois jääny monet hyvät naurut välistä. Ja tappelut. Ja kyllähän olisi ollut mun elämä meleko tylsää.

C niin kuin case. Okei huono mutten kertakaikkiaan keksiny mitään muuta. Mutta toisaalta, onhan niitä tullu työnneltyä, todettu ne huonoiksi päikkäripaikoiksi ja kaikkea muuta turhaa, eikä loppua näy.

D niin kuin doodle. Parasta, ja teen sitä melkein aina, kun pitäisi muka keskittyä koulussa, ja ihan muuten vaan. Turhaa, mutta kivaa.

E niin kuin en tiiä. Voisin opetella sanomaan jotain muuta ja päättämään asioita.

F niin kuin fazer. Tarviiko mun ees sanoa mitään? Tai joo, ilman ei tulisi elämästä mitään.

G niin kuin glögi. Elämä paranee heti, kun saa mukin glögiä, oikein pahassa tilanteessa kaksi, mutta kuitenkin.

H niin kuin hankala. Minä kuulemma olen.

I niin kuin ihmiset. En osaa elää ilman. Tylsää olla yksin omassa huoneessa aina vaan, kun voi hyppiä pitkin kyliä kavereitten ja ystävien kanssa. 




J niin kuin joulu. Koska sekin on ihan kohta. Minä ihan tykkään, kivaa kun saa vaan olla. Niin ja suklaata. Ja sitä glögiä. Ärsyttää kyllä toisaalta turha hypetys kaupoissa, joka alkaa lokakuun puolessa välissä. Miksi siitä pitää tehdä niin kaupallinen juttu, kun se ei sitä ole. Hnngh.

K niin kuin kahvi. Juon sitä ihan liikaa. Enkä keksi perusteluja. Onhan se nyt hyvää, kiva käydä ihmisten tykönä kahvilla ja kivaa kun ne tulevat meille kahville.

L niin kuin lappi. Tytön saa pois lapista, muttei lappia tytöstä. Sata sydäntä tähän perään.

M niin kuin musiikki, mummin sekamehu ja muumimukit. Valitseppa sitten nuista. Jos joku noista jäisi pois, elämä olisi erittäin ikävää.

N niin kuin nuuskamuikkunen. Oli pienenä aina salaa paras ja saatoin salaa olla vähän ihastunut. Mutta paras se on vieläkin.




O niin kuin onni. Pitäisi muistaa useammin. Tässä elämässä ei oo mikään vikana, mulla on loppupeleissä kaikki tosi hyvin, kaikkea mitä tarvin oikeasti. Nyt, kun rupesin oikeasti miettimään, en osaa enää kirjoittaa. Perhe ja kaverit ja ystävät. Pieniä asioita. Kiitos sinulle, että olet. Liian harvoin sanoo toiselle, kuinka paljon merkitset ja tärkeä olet. Itseasiassa tuosta aiheesta voisin paasata piitkään, mutta ehkä en tee sitä nyt, vähän meni ohi aiheen, mutta ei se mitään.




P niin kuin PMMP ja Pariisin Kevät. Ei mun tartte edes sanoa mitään.

R niin kuin reissaaminen. Parasta, antoisinta, ihaninta. On vaan niin kivaa päästä pois sieltä missä on, tutustua uusiin ihmisiin, seikkailla milloin missäkin.

S niin kuin sello. Viharakkaussuhde. Nykyään rakkaus, ja se on ylikivaa.

T niin kuin talvi. Se on ihana. En osaa oikeesti päättää et mikä vuodenaika on kivoin, mut talvi on kyllä kiva, jos on lunta ja pakkasta.

U niin kuin ulkoilu. Ja jormailu. Mikään ei oo kivempää kuin rämpiä mettässä, vuodenajasta riippumatta. Mahollisimman päämäärättömästi.

V niin kuin vesi. Maailman paras elementti. Tykkään aivan hirveästi uida, katsella vettä, kuunnella sitä. Hienoja kuviakin siitä saa. Parasta joskus vain istua tuolla jossain joen varrella, kuunnella sitä meteliä ja olla. 

Y niin kuin yrittäminen. Ei siitä oikeesti tuu mitään, jossei edes viitsi yrittää, koska en kuitenkaan osaa enkä onnistu. Ärsyttää ihmiset, jotka ajattelevat noin. Ei sinua kukaan heitä jokeen, jossei onnistu, edes toisella tai kolmannella kerralla. Vaikka minut meinattiinkin, mutta tappelin vastaan, ja opin.



Ä niin kuin äiti. Niimpä.

Ö niin kuin ööö. Toinen "en tiiä".


Vihdoin tämä postaus on valmis. Taistelin tämän kanssa ihan liian pitkään, en edes uskalla myöntää. Halusin silti tehdä tämän. Onhan siitä kohta kuukausi, kun Homsantuu haastoi minut. Voivoi. Sitten päädyin puolivahingossa etsimään jotain instagram-kuvaa koneelta, ja vahingossa tästä tuli sitten vanhojen huonolaatuisten instagram-kuvien-kollaasi-päivitys. Voivoi sillekin. Ja tahtoisin haastaa Elisan sekä Eveliinannaksen, ihan vain, koska bustasin sen palanneen:--------) Tuntuipa tyhmältä taivuttaa tuo, ja tähän semmoinen apinahymiö.
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti